Background

Voltaweg 12a Middelburg | T: 0118 – 63 69 68 | info@jgschilders.nl | Like us on: facebook_rond

Header

Voor al uw schilderwerk

Jaap Geluk is de oprichter van het nieuwe Middelburgse schildersbedrijf
JG Schilders. Sinds jaar en dag zorgt hij voor vakwerk als het gaat om professioneel schilderwerk. Voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen. Voornamelijk binnen de regio Walcheren.

Schildersbedrijf

Contact

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar
T: 0118 – 63 69 68
M: 06 - 53 83 81 28

Of via de mail:
info@jgschilders.nl

Bezoekadres: Voltaweg 12a Middelburg
Postadres: Fazantenhof 120,
4332 XT Middelburg

Jaap Geluk: "Het leveren van puur vakwerk is onze missie"

Onderhoudsplan

Landgoed Overduin te Oostkapelle3Op regelmatig onderhouden van uw schilderwerk zit u meestal niet direct te wachten, maar met een onderhoudsplan van JG-Schilders spaart u niet alleen op uw tijd, maar ook op uw kosten. Want u kunt de investering over een langere termijn uitsmeren.

 

Het resultaat: uw woning wordt op een duurzame wijze onderhouden en staat er altijd keurig onderhouden en schoon bij.


Grote onderhoudsbeurt

Landgoed Overduin te Oostkapelle2Bij een grote onderhoudsbeurt worden plaatselijk verflagen verwijderd door schrapen, afbranden of föhnen. Verweerd hout, losse verlagen en kit worden verwijderd. Oneffenheden worden gerepareerd. Intacte lagen worden gereinigd en plaatselijk geschuurd. Waar nodig wordt een laag primer aangebracht inclusief de sponningen waaruit de stopverf/kit is verwijderd. Alles wordt gegrond met een laag voorlak en afgewerkt met aflak. Openstaande houtverbindingen worden indien nodig gefreesd en gevuld.


Kleine onderhoudsbeurt

Buitenschilderwerk particulier3Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij de grondlagen en geven de weersgevoelige delen een onderhoudsbeurt. Intacte lagen worden gereinigd en plaatselijk geschuurd. Waar nodig wordt er een laag voorlak aangebracht. Alles wordt afgewerkt met aflak. Losse verflagen en kit worden verwijderd indien nodig.

 


Advies en offerte

Wilt u meer Onderhoud van uw schilderwerk of een offerte aanvragen?
Vul ons contactformulier in en u krijgt snel antwoord van ons.