Background

Voltaweg 12a Middelburg | T: 0118 – 63 69 68 | info@jgschilders.nl | Like us on: facebook_rond

Header

Voor al uw schilderwerk

Jaap Geluk is de oprichter van het nieuwe Middelburgse schildersbedrijf
JG Schilders. Sinds jaar en dag zorgt hij voor vakwerk als het gaat om professioneel schilderwerk. Voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen. Voornamelijk binnen de regio Walcheren.

Schildersbedrijf

Alles draait om kwaliteit

Contact

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar
T: 0118 – 63 69 68
M: 06 - 53 83 81 28

Of via de mail:
info@jgschilders.nl

Bezoekadres: Voltaweg 12a Middelburg
Postadres: Fazantenhof 120,
4332 XT Middelburg

Jaap Geluk: "Het leveren van puur vakwerk is onze missie"

Binnenschilderwerk voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen etc.

Esthetiek en onderhoud

Binnenschilderwerk of spuitwerk aan bijvoorbeeld ramen, deuren, kozijnen, plafonds en muren heeft een esthetische en een onderhoudstechnische functie.
JG-Schilders heeft daarop een scherpe kijk, dankzij jarenlange ervaring met en uitgebreide kennis van technieken en producten. Er zijn diverse stalenboeken beschikbaar voor het maken van de juiste kleur- en productkeuze.


Onderhoud/restauratie van monumentale gebouwen

Bij het onderhouden en/of restaureren van monumentale gebouwen houden wij zo veel mogelijk rekening met het oorspronkelijke aanzien van het bouwwerk. Alle interieuraspecten worden zorgvuldig in de authentieke staat gehouden of daarin teruggebracht. Zonodig voeren wij een kleurhistorisch onderzoek uit. Wij beschikken over een vergaande kennis van pigmenten en de toepassing daarvan. Ook zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van historische constructies en het schilderen van ornamentele voorstellingen.


Winterkorting

In de periode van half november tot half maart heeft u recht op winterkorting. Deze maakt het verfraaien van uw interieur nòg aantrekkelijker! Wij informeren u graag over de hoogte van deze korting.


Netheid en veiligheid

Bij het binnenschilderwerk in woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dit doen wij onder meer door machinaal te schuren met stofafzuiging en het afdekken van bijvoorbeeld vloeren en trappen. Vanzelfsprekend wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd. Ook aan de veiligheid van zowel u als onze medewerkers besteden wij optimale aandacht.


Waterdragende producten

JG-Schilders maakt voor binnenschilderwerk en spuitwerk gebruik van waterdragende producten op basis van acryl. Dit is beter voor milieu en gezondheid en geeft minder stankoverlast dan producten op terpentinebasis.


Advies en offerte

Wilt u meer informatie over binnenschilderwerk of een offerte aanvragen?
Vul ons contactformulier in en u krijgt snel antwoord van ons.