Background

Voltaweg 12a Middelburg | T: 0118 – 63 69 68 | info@jgschilders.nl | Like us on: facebook_rond

Header

Voor al uw schilderwerk

Jaap Geluk is de oprichter van het nieuwe Middelburgse schildersbedrijf
JG Schilders. Sinds jaar en dag zorgt hij voor vakwerk als het gaat om professioneel schilderwerk. Voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen. Voornamelijk binnen de regio Walcheren.

Schildersbedrijf

Contact

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar
T: 0118 – 63 69 68
M: 06 - 53 83 81 28

Of via de mail:
info@jgschilders.nl

Bezoekadres: Voltaweg 12a Middelburg
Postadres: Fazantenhof 120,
4332 XT Middelburg

Jaap Geluk: "Het leveren van puur vakwerk is onze missie"

Recente projecten

JG Schilders heeft al vele projecten uitgevoerd, zoals: behang werkzaamheden, binnenschilder- en spuitwerkzaamheden, reingingswerkzaamheden en buitenschilderwerk. U kunt op deze pagina een aantal projecten bekijken.


Project Maritiem Museum Vlissingen

Voor het behoud van onroerend goed is vakkundig onderhoud een absolute noodzaak. JG Schilders verricht alle mogelijke vormen van buitenschilderwerk, dit betreft alle onderdelen die voorkomen aan en rondom het gebouw. Daarbij richten wij ons op alle typen bestaande woningen, monumentale panden en nieuwbouw. In dit geval mochten we de buitengevel van Maritiem Museum Vlissingen een mooie opknapbeurt geven.


Project Molen de Peere

De oude molen Molen de Peere mochten wij geheel aan de buitenzijde schilderen. Met de nieuwe onderhoudlaag van JG Schilders kan de molen er zeker weer jaren alle weersinvloeden weerstaan.


Project buitenschilderwerk

Kerken bezitten over het algemeen veel vergulde ornamenten. JG Schilders klimt dus niet alleen op de spitse toren om de hanen te vergulden, maar ook de diverse ornamenten zoals op deze foto worden door onze vakkundige handen bewerkt.


Project St. Jacobskerk Vlissingen

Het gehele buitenschilderwerk van de St. Jacobskerk wordt op dit moment door ons onder handen genomen. Een ingrijpende opdracht waarbij  we gebruik maken van een grote kraan. Hierdoor blijft het fraaie stadsbeeld van de toren voor de bezoekers en bewoners van Vlissingen mooi overeind. Geen overlast dus.


Project De Balans

Dit monumentale pand hebben we van binnen geheel opnieuw geschilderd met verfrissende kleuren en behang.

Foto’s kijken…