Schilderwerk

DE BINNENSCHILDER

De binnenschilder

Een nieuwe lik verf op de muren, kozijnen, plafond. Binnenschilderwerk van JG Schilders is schilderwerk van het allerhoogste niveau.

DE BUITENSCHILDER

De Buitenschilder

Wij verrichten graag het professionele buitenschilderwerk voor uw bestaande woning, monumentale pand of nieuwbouwwoning.

SPUITWERK

Spuitwerk

Wij kunnen werkelijk alles spuiten wat u wil. Ramen, deuren, kozijnen, plafonds en muren zowel binnen als buiten. Esthetisch, strak en duurzaam.

PLAFONDAFWERKING

Plafondafwerking

Plafonds schilderen kan een zwaar klusje zijn, maar onze professionele vakschilders draaien er hun hand niet meer voor om.

WANDAFWERKING

Stucadoorswerk

JG Schilder professionals zijn gespecialiseerd in verschillende technieken van wandafwerking: vlies, renovlies, muurverf en stucwerk.

BEHANGEN

Muurafwerking

JG Schilders is niet alleen een professioneel schildersbedrijf. We hebben ook specialisten in wandafwerking, vlies en renovliesbehang.

MONUMENTEN

Monumentenpanden

Monumentale panden hebben we in Zeeland veel, zoals in Veere, Goes, Middelburg en Zierikzee. JG Schilders mag zich een echte specialist noemen.

SCHADEHERSTEL

Schadeherstel

Heeft u waterschade in de wand, in de vloer of in het plafond. Of heeft u houtrot in uw kozijnen? JG Schilders werkt het onzichtbaar weg.

VERGULDEN

Vergulden van ornamenten

Gespecialiseerd in het vergulden. Wij bekleden objecten en ornamenten of onderdelen ervan met een uitblinkende kwaliteit bladgoud.