DE BINNENSCHILDER

JG Schilders, dat knapt op!

 

Een nieuwe lik verf op de muren, kozijnen, plafond. Een nieuwe kleur, of juist even lekker opfrissen. Dat knapt op! Binnenschilderwerk van JG Schilders uit Middelburg is schilderwerk van het allerhoogste niveau.

 

JG Schilders geeft u graag advies over de vele kleur- en materiaalmogelijkheden, dankzij jarenlange ervaring met en uitgebreide kennis van kleuren en technieken. Vraag vandaag nog een offerte aan.

De binnenschilder. We schilderen op waterbasis of easy-sprayen alles binnen netjes en strak. Benodigde wandafwerking nemen we uiteraard meteen mee.

De Binnenschilder werkt netjes en veilig

 

Bij het binnenschilderwerk in woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn beperkt JG Schilders de overlast tot een minimum. Wij schuren machinaal met stofafzuiging en dekken vloeren, ramen en trappen netjes af. Vanzelfsprekend wordt de werkplek aan het eind van iedere werkdag netjes opgeruimd. Aan uw veiligheid en aan die van onze medewerkers besteden wij optimale aandacht.

 

Waterdragende producten

 

JG-Schilders maakt voor binnenschilderwerk en spuitwerk gebruik van waterdragende producten op basis van acryl. Dit is beter voor milieu en gezondheid en geeft minder stankoverlast dan producten op terpentinebasis.

Onze klanten vertellen