Background

Voltaweg 12a Middelburg | T: 0118 – 63 69 68 | info@jgschilders.nl | Like us on: facebook_rond

Header

Voor al uw schilderwerk

Jaap Geluk is de oprichter van het nieuwe Middelburgse schildersbedrijf
JG Schilders. Sinds jaar en dag zorgt hij voor vakwerk als het gaat om professioneel schilderwerk. Voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen. Voornamelijk binnen de regio Walcheren.

Schildersbedrijf

Alles draait om kwaliteit

Contact

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar
T: 0118 – 63 69 68
M: 06 - 53 83 81 28

Of via de mail:
info@jgschilders.nl

Bezoekadres: Voltaweg 12a Middelburg
Postadres: Fazantenhof 120,
4332 XT Middelburg

Jaap Geluk: "Het leveren van puur vakwerk is onze missie"

Buitenschilderwerk

Voor het behoud van onroerend goed is vakkundig onderhoud een absolute noodzaak. JG-Schilders verricht alle mogelijke vormen van buitenschilderwerk. Dit betreft alle onderdelen die voorkomen aan en rondom het gebouw. Daarbij richten wij ons op alle typen bestaande woningen, monumentale panden en nieuwbouw.


Winterschilder + winterkorting

Buitenschilderwerk particulier2Dankzij nieuwe technieken kan buitenschilderwerk ook tijdens de wintermaanden worden verricht. De werkplek kan effectief worden afgeschermd tegen wind en vocht.
Speciale winterverven dragen bij aan een perfect resultaat. In de periode van half november tot half maart heeft u recht op winterkorting. Wij informeren u graag over de hoogte van deze korting.


Veiligheid!

JG-Schilders hecht grote waarde aan veilig werken. Onze schilders hebben ieder een bedrijfsveiligheidstraining gevolgd en werken uitsluitend met veilige materialen en producten. Dat is niet alleen belangrijk voor hen zelf, maar zeker ook voor u als opdrachtgever.


Advies en offerte

Wilt u meer informatie over buitenschilderwerk of een offerte aanvragen?
Vul ons contactformulier in en u krijgt snel antwoord van ons.